Lulu’s Planner

 

Ons nieuwe item!
Afgelopen december 2016 heeft Lulu’s weer een nieuw item uitgebracht: de Lulu’s Planner. Team Lulu’s is de afgelopen maanden druk bezig geweest om het boekje te illustreren, inspiratie op te doen en teksten te schrijven om jullie te stimuleren aan de slag te gaan met jullie dromen en doelen.

 

Natuurlijk is een agenda ontzettend handig en onmisbaar. Wat we zelf altijd gemerkt hebben bij de aanschaf van een agenda, is dat het niet altijd even praktisch is om er nog veel meer andere dingen in te schrijven dan je dagelijkse verplichtingen. We komen ruimte te kort om de dingen te noteren die we willen bereiken.

Hierdoor kwamen we op het idee om er een agendafunctie naast te maken waarin je de dingen kan opschrijven die verder gaan dan de dagelijkse verplichtingen die je in je agenda noteert. De Lulu’s Planner bevat een maandelijkse planner waarin je je doelen kunt opstellen op het gebied van vrienden, familie, financiën, werk/school en op persoonlijk vlak.

 

Daarnaast leek het ons leuk om naast het maken van een maandelijkse planning, meer hoofdstukken toe te voegen zodat het boekje een bundel zou worden van jouw persoonlijke ontwikkeling. Het boekje heeft naast zijn maandelijkse planner bijvoorbeeld een bucketlist, een hoofdstuk over goede voornemens (en ja, die kun je het hele jaar door maken), een reflectieschema voor je maandelijkse doelen, een hoofdstuk waarin iemand anders iets persoonlijks over jou kan schrijven en nog véél meer…

PS: De Lulu’s Planner is niet tijdgebonden, wat betekent dat je elke maand van het jaar met de Planner kunt beginnen! Dus, laat je dromen niet langer meer op je wachten: volg ze…

Liefs,
Team Lulu’s