Algemeen:

1. Wat is de levertermijn?
Binnen 3 werkdagen kun je jouw pakketje thuis verwachten.

2. Waarmee worden de producten verzonden?
Alle producten worden verstuurd met Post NL.

3. Moet ik thuis zijn wanneer mijn pakketje wordt bezorgd?
Al onze artikelen, op de Be the messenger tas na, worden verpakt en verstuurt als brievenbus pakketje, wat betekent dat ze door de brievenbus passen en je er niet speciaal voor thuis hoeft te blijven.

De Be the messenger tas wordt als pakketje verstuurt en door een bezorger aan jouw deur afgeleverd.

4. Kan de bestelling ook als cadeau verzonden worden?
Ja, dat is mogelijk! Leuk dat je een van onze producten als cadeau wilt geven! Wij pakken het pakketje dan extra feestelijk in met een persoonlijk kaartje.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is bij het afronden van je bestelling jouw persoonlijke berichtje achter te laten onder de bestelnotitie. Wil je dat het pakketje direct naar de ontvanger gestuurd wordt? Vergeet dan niet het leveradres van de ontvanger in te vullen!

5. Kan ik ook alleen doneren aan Lulu’s for Karma?
Dat kan! Stuur dan even een mailtje naar info@lulusforkarma.nl dan mailen wij jou zo spoedig mogelijk terug met de betalingsgegevens.

6. Waar gaat de opbrengst van mijn aankoop precies naartoe?
Een deel van de opbrengst van jouw aankoop gaat naar de Lulu Box. Dit is een klein doosje gevuld met verzorgingsproducten die wij speciaal samenstellen voor vrouwen in Nederland die onder de armoedegrens leven. Door het kopen van een van onze producten maak jij het mogelijk om samen met ons deze vrouwen te steunen.

7. Is het mogelijk mijn bestelling te retourneren of te ruilen?
Het is helaas niet mogelijk om je bestelling te retourneren in verband met het goede doel dat we met de opbrengst ervan steunen. Wel is het mogelijk om je artikel te ruilen voor een ander artikel of een tegoedbon. Neem in dat geval even contact met ons op door ons een mailtje te sturen!
info@lulusforkarma.nl

 

De Lulu’s shirts:

1. Hoe valt het shirt en welke maat moet ik kiezen?
Onze Lulu’s shirts vallen redelijk ruim, dit hoort bij het model. Wij raden je aan de maat te kopen die je doorgaans het meeste draagt. Hoewel het shirt een oversized model heeft, laat het alsnog je vrouwelijke vormen zien. Wanneer je wilt dat het shirt strakker zit, raden we je aan een maat kleiner te nemen dan je doorgaans draagt.

De shirts zijn van 100% modaal. Dit is een zacht botanisch vezel dat duurzaam geproduceerd wordt en 100% biologisch afbreekbaar is. Deze samenstelling maakt dat het shirt extra zacht aanvoelt.

2. Hoe moet ik mijn Lulu’s shirt wassen?
Was jouw Lulu’s shirt op maximaal 30 graden en gebruik geen agressieve wasmiddelen of bleekmiddel. Wij raden een vloeibaar wasmiddel aan voor het wassen van textiel. Was je shirt niet binnenste buiten. Stop jouw Lulu’s shirt nooit in de droogtrommel. Indien van toepassing alleen binnenste buiten strijken.

 

De Lulu’s Tassen:

1. Kan ik mijn Lulu’s Totebag wassen?
Wij raden je af om jouw Lulu’s totebag in de wasmachine te doen. In de wasmachine bestaat de mogelijkheid dat de totebag erg gaat krimpen. Het beste is om jouw Lulu’s tas met de hand te wassen. Indien van toepassing raden we je aan je Lulu’s totebag alleen binnenste buiten te strijken.

2. Voor welke laptop is de Lulu’s laptop Sleeve geschikt?
De Lulu’s laptop Sleeve is geschikt voor 13 inch laptops met als maximale afmetingen 23 cm in de lengte en 33 cm in de breedte.

 

De Lulu’s Planner:

1. Hoeveel pagina’s heeft de Planner?
64 pagina’s.

2. Kun je de planner als agenda gebruiken?
Nee. De Lulu’s planner is geen agenda, maar heeft wel een maandelijks schema waarin je je dromen en doelen uitstippelt.

3. Is de Lulu’s planner alleen van januari 2017 tot december 2017 te gebruiken?
Nee. Je kunt in elke maand van het jaar aan de planner beginnen en deze is niet tijdgebonden. De maand waarin je begint kun je namelijk zelf invullen.

4. Wat staat er allemaal in de planner?
Je kunt o.a. een bucketlist opstellen, een heel jaar een planning voor jezelf bij gaan houden, een jaarlijkse reflectie invullen, een vriend of vriendin een stuk over jou laten schrijven en verder staat de planner boordevol met tips en leuke kleine opdrachtjes om te doen!